Ten eerste, gruwelijk dat je geïnteresseerd bent in SurfAce!

Deze pagina bevat wat meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen van SurfAce. Dit omvat het intro-lidmaatschap, het reguliere lidmaatschap en het lente/zomer lidmaatschap. Op deze manier kan je kijken welk lidmaatschap het beste bij je past. Je kan lid worden op elk niveau van windsurfervaring. SurfAce biedt een beginnerscursus met 5 lessen. Na deze lessen ken je de basis van windsurfen en kan je deelnemen aan de echte surfsessies. SurfAce biedt ook clinics voor de meer ervaren surfers. Als je lid wordt van SurfAce kan je gratis gebruik maken van het materiaal van SurfAce, het enige wat jij dus hoeft aan te schaffen: badkleding, awesome toch?

Intro lidmaatschap

Je kunt introlid worden van SurfAce voor slechts € 25,00. Dit betekent dat je lid bent vanaf het begin van het studiejaar tot december. Dit is een goed moment om te kijken of windsurfen bij jou past. Bij het introlidmaatschap zit ook de beginnerscursus van 5 lessen. Daarnaast kan je gebruik maken van al het materiaal van SurfAce. De beginnerscursus is elke week op maandag, woensdag of donderdag om 18:00 uur. Als je een introlid wordt, kan je je voor één van die dagen opgeven afhankelijk van wat het beste binnen je planning past. Dat betekent dat je elke week één beginnersles hebt op de aangegeven dag.

Regulier lidmaatschap

Je kunt regulier lid worden van SurfAce na je introductielidmaatschap, lentelidmaatschap of direct vanaf het begin als je zeker weet dat je een heel jaar lid wilt blijven (ik bedoel dat is natuurlijk wat je wilt, toch?) Wanneer je direct lid wordt van SurfAce, dan is dit € 95,00 per jaar. Dus als je eerst introlid wordt en je daarna langer (natuurlijk) lid wil blijven, moet je nog € 70,00 betalen, bovenop de € 25,00 van het introlidmaatschap. Dan kun je gaan windsurfen wanneer je maar wilt en het hele jaar door!